| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| merhaba çok yeniyim. ne yapcağımı şaşırdım.
Merhaba arkadaşlar ilk önce daha ilk defa reseller aldım. ne yapcağımı şaşırdım. hiç bir bilgim yok.Aldığım şirkette haklı olarak böyle ufak işlerle uğraşmıyor. Şimdi sıkıntımı şöyle anlatmak istiyom. benim Warning: Adults Only diye bir adresim. bu adres bir tane şirketten domain aldım.Sonra başka bir tane şirketten reseller aldım bu adresim üzerine. şimdi reseller paketim aktif oldu ama ne yapcağımı hiç bir şekilde bilmiyorum. ben şimdi nasıl yapacam. bu siteme form kurmak istiyom. ben öyle herkese host açmıyacam bu reselleri sadece kendi siteme kullanacam. ama ne yapcağımı şaşırdım. şuan sıkıntıya girdim resmen. şimdi ben nerden başlamam lazım ki. mesela en kolayını . ftp hesabıma nasıl gircem ya. Xxx.com yapıp normal hostinglere girilebiliyor ama bu reseller nasıl yapılıyor. Sitede araştırdım nerden başlıyacağımı şaşırdım. Lütfen bilmiyodun niye reseller aldın demeyin herkese şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmakar |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Öncelikle domain aldığınız panele girip, hosting aldığınız yerden size gelen maillerde, nameserver ayarlarınız için verilen IP'lere ait nameserver kaydını yapın.. (domain panelinden) Daha sonra reseller panelinize giriş yaparak, WHM'de yeni hesap açın (forumda yazılı nasıl olduğu) Tüm bunlardan sonra 24 saat bekleyin dnsleriniz otursun.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
sinan bey ilginiz için teşekkür ederim. şimdi domain kontrol panelimden girdim nsleri dediğiniz gibi yaptım. sonra whm de list acoount dediğimde şuan benim sitemin ismi gözüküyor. cpaneli felan herşey mevcut. ama benim yapamadığım. 24 saat geçelide çok oldu. nsleri çünkü ben yönlendirmiştim. hala ftp.siteismim.com yazıyorum olmuyor. ftp://ipadresim yazıyorum olmuyor. whmden ftp hesaplarıma baktım aktif gözüküyor. hala sorunuma çözüm bulamadım ne yapcağımı hala bilmiyom. |
|
| ||||
| ||||
|
Cuteftp tarzı bir ftp programı ile girmeyi denediniz mi ? Explorer üzerinden ftp erişimi kapalıdır muhtemelen.
|
|
| ||||
| ||||
|
Onur arkadaşımında dediği gibi expololer üstünden giriş kapalıdır büyük ihtimal, cuteftp, flashfxp ve filezilla programlarından birini indirip girmeyi deneyebilirsiniz.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
valla şuan açıldı çok mutlu oldum yaa. herkese ilgisi için teşşekür ederim. Şimdi burdamı sormam lazım bilmiyom ama. ben farklı konu açıp kirletmek istemiyom. ben eski form sitemin sql yedeğini almıştım 7.5mb bunu şimdi phpmyadmin den yeni oluşturduğum mysql ye içeri aktar diyerek mi atacam. 7.5mb atabilirmiyim bu yolla başka bir yolu varmı acaba. iyi çalışmalar |
|
| ||||
| ||||
|
51 MB kadar phpmyadmin'den yüklenebiliyor ama çogu sunucu 10-20 mb yukarısında hata verir.Phpmyadmin'den yükleyemezseniz ssh üzerinden yüklemeyi deneyin.
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Yükleyemezsen anlat yardımcı oluruz, yada hostcunun yakasına yapış
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
.zip formatı ile sıkıştırıp yüklerseniz başarı oranı biraz daha artar bu arada |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |