| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Birden çok site ip si değiştirmek
Merhaba Server da bulunan sitelerin ip lerini değiştirmek istiyorum ama Change Site's IP Address den girdiğimde sadece bir tane site ip si değişiyor bu işlemi bir daha başka bir site üzerinde yaptğımda ise taşımak istediğim ip yerine başka bir ip geliyor.bu değişikliği nasıl yapabilirim.Birden çok siteyi nasıl tek bir ip üzerine taşyabilirim. |
|
| |||
| |||
|
Yardımcı olacak kimse yokmu lütfen ssh den deniyorum http .conf dosyasından nasıl değiştirebilirim bunu bilen varmı acaba
|
|
| ||||
| ||||
| WHM->Multi-Account Functions->Change Multiple Sites' IP Addresses Bölümünden ayarlayınca olmuyormu ? |
|
| ||||
| ||||
|
yok arkadaş hepsini birden yapmak istiyor. whmden böyle bir ayar yok sanırım ama /scripts/changeip* dosyasındaki komutlarla birşeyler yapılabilir, incelemenizi öneririm.
|
|
| |||
| |||
|
Teşekkürler arkadaşlar çözdüm sorunu Change Multiple Sites' IP bölümünden yapabiliyorsunuz.
|
|
| ||||
| ||||
|
bak bunu öğrendiğim iyi oldu teker teker değiştirmiştim |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |