| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Saolun Arkadaşım Yardımlarınız İçin Gerçekten Bir Şey Demiyorum Msn Ekledim Arkadaşların Bana 2 Kelime Yazdıktan Sonra Yaptıkları Engelle Basmaları Bana Yok Arkadaşım Ben Sana Yardımcı Olamam Deseler Bir Şey Dersem ... Olim Ama Yaptıklar Bence Ayıp Pat Diye ENGEL Basıyorlar Başka Bir Şey Diyemiyorum Tekrar Teşekkkür Ederim |
| ||||
| Arkadaşım yardımcı olamam demeye ne gerek var? İmzamı okur musun? >> LÜTFEN DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << Ayrıca forumda TERCÜME kategoriside sizlerin hizmetine açıldı! Anlayışınız ve önce forum kurallarını okuduğunuz için teşekkür ederim. Alıntı:
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| imzayı göremiyorsanız : >> LÜTFEN DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| sinan sen engelledin mi bilmiyorum ama ben engellediğim için arkadaş sanırım sözünü bana hitaben yazmış. msn dstek vermiyorum dedim iki kere üst üste. size buradan pm attım sunucu bilgileriniz yollarsanız bakabilirim dedim. size msn adresinizi verdin demedim. bu platformun kurulma amacı bir çok insana hitap edebilmektir. bizler sizlerin aldığınız ürünlerin müşteri destek hattı değiliz. eğer forumlara yazıp cevap almayı zahmetli buluyorsanız lütfen zahmet etmeyiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Yok bende engelledim ondan sonra yazdı arkadaş bu yazıyı. Birde gelmiş bana şunu ingilizce yazıversende firmaya göndersem diyor ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Yok ben kurallara aykırı geldiğini görmedim sadece kendince sitem etmiş ![]()
| ||||
| ben artık SMSN kullanacam ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |