| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Create a New Account Hatası Arkadaşlar Ben WHM Panelimden Bir Hesap Oluşturmak İstiyorum Bana Böle Bir Hata Veriyor Account Creation Status: failed (Sorry, a DNS entry for siteadı.com already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster) ) Sorry, a DNS entry for siteadı.com already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster) Bilgileri Kayıtlı Siliniz Diyo Galiba Ama Bu Bilgiler Nerde ![]() Yardımcı Olursanız sevinirim ![]() Konu prowas tarafından (29.09.07 Saat 09:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Whm panelinde ki , DNS Functions'a giriniz. Delete a DNS Zone bölümünde hatayı veren domaini seçerek dns kaydını siliniz. ![]() |
| |||
| Arkadaşım Dedigin Gibi Baktım Oraya Ama Oluşturdugum Domain Adı Yok Orada ![]() |
| |||
| Yok Arkadaşım ![]() Önceden Başka Bir Domain Adına Biz Bu Domain Adını Parked Domain Ekleyecektim Ozamanda Hata Verdi |
| ||||
| mutlaka vardır. yada siz hata mesajını yanlış yazıyorsunuz
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Arkadaşım Ben Bu Sorunu Bir Domainde Daha Yaşadım ![]() O Kez Domain Ns Felan Sorun Vardır Dedim Es Geçtim Ama Bu Kez Mutlak Nedenin Ögrenmek İstiyorum Yardımcı Olursanız ![]() Ben Size Resimli Olarak Sunim Siz Bakın Yanlış Varmı Bu Oluşturukenki Hata http://img403.imageshack.us/img403/6465/createus9.jpg ![]() Buda Dns Bölümündeki Resim http://img205.imageshack.us/img205/396/dnsmt6.jpg ![]() Ben Burada Bakıyorum O Domain Adı Yok |
| ||||
| Alıntı:
|
| |||
| Arkadaşlar Orada Çıksa Size Burada Yok Çıkmadı Demem ![]() HostBank Arkadaşım Msn Ekledim Gerekli Yardımda Bulunursan Sevinirim ![]() Tekrar Arkadaşlar İlgilendiginiz İçin Tşk Ederim |
| ||||
| al sana kesin çözüm. Bunu forumda 10 kere yazdım ama herkes ayrı ayrı soruyor ![]() cd /var/named rm -Rf domainadi.com.db sonra yeniden aç düzelecek.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |