| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| merhaba arkadaşlar ben çalıştığım firmadan Cpanel lisansı aldım fakat adamlar VPS lisansı almışlar doğal olarak vps lisansı dedicated da çalışmayacaktır. ve makinada zaten bu uyarıyı veriyo. Şimdi ise kendim gittim hostdime den normal Sunucu lisansı satın aldım ama dünden beridir aktif olmadı bu konuda ne yapabilirim acaba? hostdime açtığım trackitlerede bi cevap vermedi. acaba önce vps lisansının iptalmi edilmesi gerekiyo ? yoksa başka bişeymi yapılması lazım bi yardımcı olabilirseniz sevinirim.. |
| ||||
| verify.cpanel.net adresinizden ip adresinizle lisans kontrolü yaptığınızda ne yanıt alıyorsunuz ? |
| ||||
| Öncelikle büyük geçmiş olsun diliyorum. HOSTDIME benim işimi batıran firmadır, lanet olsun kendileriyle tanıştığım güne. Bu yüzden 2 arkadaşımla atıştık kalplerini kırdım ve 890 dolar para kaybettim nihayetinde lisans satışlarımı durdurdum. 92 aktif lisans müşterim bu ay sonunda malesef dağılıyor. Manny'e benden selam söyleyin görürsem kötü yapacağım kendisini ![]() Bunun dışında sizin konunuza gelelim, her cPanel lisansı daha önce başka firmadan kayıtlıysa transfer edilmesi için 48 saate kadar süre gerekmektedir. Tamamen cPanel'in bayii koruma ağı ile ilgilidir. Allah sabır versin ve kolay gelsin Hostdime ile uğraşmak zordur ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| ek olarak daha kısa çözüm istersen, sunucu ana IP'sini değiştirip başka bir firmadan o IP adresine lisans al (daha önce lisans alınmamış olsun) anında aktif olacaktır.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| anladım sinan hocam sağol açıklaman için. demekki vps lisansının iptal edilmesini bekleyeceğiz ve hostdime'dende birdahaki ay lisans almayacağız burdan bu çıkıyor umarım 48 saat içerisinde hallolur zaten 24 saati geçti kaldı 24 saat :S |
| |||
| Sinan Bey problemi eğer kestirip atmadıysanız ve peşini bırakmak istemezseniz Webhostingtalk' da bir konu açalım.. Hostdime' deki arkadaşlar ayağımıza kadar gelsin.. ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| ownhost, Yeni firmaya taşınmadan önce alacağın lisans mutlaka en erken 3 gün önce olsun ki müşterin/müşterilerin mağdur kalmasın. darkwinter, düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim. hostdime-sucks.com diye bir site adresi alıp HostDime Suck(ess) stories adında sayfa açmak lazım çünkü ciddi anlamda lanet bir firmaymış çalışanlar hep pişman ![]()
| |||
| Hemen yardımcı olalım efendim olayın kısa bir özetini pm geçerseniz akşam itina ile yazıp başlığı çatır çatır açarım ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| msne eklesene beni görüşelim
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |