WHM 2086 » Soru ve Cevaplar

Dosya Yükleyememe Problemi

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086 » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 10.05.08, 01:13 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
digiklan is on a distinguished road
Dosya Yükleyememe Problemi

Bazı domainlerim üzerinde bazı klasörlerde problem yaşıyor. Klasör açıldıktan sonra hiç bir şekilde ftp ve cpanel dosya yöneticisi üzerinden dosya yükleyemiyorum.
Klasörlerin Chmod değeri 755 ve hiç bir şekilde bu klasörün chmod değerini ne ftp ile ne cpanel dosya yöneticisi ile değiştiremiyorum.
Problem kısa süre önce sunucunun php5 e upgrade edilmesi ile başladı. Bu klasörlerin diğer klasörlerden ne gibi bir farkı var çözemedim. Çünkü yanındaki klasörde bir sorun yok. Sadece tek klasörde ve onun alt klasörlerinde yaşıyorum sorunu.

Bir den çok domain üzerinde karşılaştım bu sorun ile. Ayrıca ne zaman cpanel dosya yöneticisine girsem şöyle bir hata mesajı alıyorum ki bu da bana cpanel üzerinde bir kısıtlama olduğundan şüphelenmemi sağlıyor.

File uploads are restricted to prevent account issues caused by exceeding your file system quota

Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Ya da bu sorunu daha önce yaşayan.
Teşekkürler
saygılar
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 10.05.08, 01:24 PM
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1012
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
iz için ayrılan alanı doldurmuşsunuz sanırım.Ne kadar alanınızın kaldıgını kontrol edebilirmisiniz ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 10.05.08, 01:40 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
digiklan is on a distinguished road
Diğer klasörlerde sorun yok. Ayrıca server benim o domainde 1gb alan hakkı var ve 250 mb dolu. Yani 750 MB kullanılabilir alan görünüyor yukarıda verdiğim hata mesajının üstünde.

Seçenekler
Stil