| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Mysql çöktü Nasil Düzeltebilirim Waiting for mysql to restart.....DoneFixing MySQL Privilege Table....DoneChanging Password....DoneFixing MySQL Privilege Table....DoneReloading MySQL ...DoneWaiting for mysql to terminate.....Restarting MySQL ....Starting MySQL ERROR! Couldn't find MySQL manager or server Done The MySQL root password has been changed. |
| |||
| AYRICA phpmyadmine girinde phpMyAdmin - Hata #2002 - Sunucu yan�t vermiyor (ya da yerel MySQL sunucusunun soketi do�ru olarak yap�land�r�lmad�) bu hatayı alıyortum |
| |||
| reset attığımda aşağıdaki hata çıkıyor Waiting for mysql to restart.... . . . . . . . . . . finished. mysql status /usr/bin/mysqladmin: connect to server at 'localhost' failed error: 'Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)' Check that mysqld is running and that the socket: '/var/lib/mysql/mysql.sock' exists! mysql has failed, please contact the sysadmin (result was "Warning, no valid mysql.sock file found.mysql has failed"). |
| |||
| 3 kez denedim |
| |||
| [root@linux ~]# cat /etc/resolv.conf search sunucu.com.tr nameserver 195.175.39.39 nameserver 195.175.39.40 nameserver 4.2.2.1 [root@linux ~]# ayrıca bu dökümanı buldum ve denedim şuan phpmyadmine girebiliyorum ama mysql hala çalışıyor göstermesine reset atmasına rağmen siteler mysql hatası veriyor ve açılmıyor şekline bir içerik ile karşılaşacaksınız. Ama o da nesi; dosyada belirtilen basedir ve datadir dizinleri sizin sunucunuzda yok ki... bu durumda yapacağınız bir kaç şey var: 1- dosya içerisine [client] diye bir başlık açıp socket= değerini buraya aynen kopyalayın Kod: [client] socket=/var/lib/mysql/mysql.sock 2- daha basitçe, datadir ve basedir tanımlamalarının yapıldığı satırları silin ya da başlarına ; veya # koyarak devredışı bırakın. (En kolay yolu) 3- basedir ve datadir değerlerini uygun şekilde değiştirin Ben size 2 nolu seçeneği, öneriyorum, ben bunu yaptım. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |