| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| ben onu atladım işte. başka hesaplarda çalışıyorsa, bak şu şekilde yap, belki biraz uyanıklık olacak ama işe yararmı bilmiyorum. Bir hesap oluştur, varolamayan bir domainde olabilir, orada dene eğer çalışırsa addon domains den ekle bu domaini dosyalarını oraya at. Buda işe yaramazsa, çalıştığını söylediğin sitelerden birine at modfy account dan hesabın domain adını değiştir. Buda çalışmazsa domain uzunluğundan kaynaklanıyor olabilir belki gerci benim bildigim max 24 karakterden oluşuyor domain(cpanelin desteklediğini kastediyorumm) , seninkide 19 felan . |
| ||||
| aynı resellerde farklı bi hesap açıp attım çalıştı hatta farklı bi sunucunun ftp attım sorunsuz çalışmakta, anlamadığım tek şey çalışması gereken domain adı altında çalışmıyor söylediğini deneyeceğim ama whm panelde modf account göremedim |
| |||
| hımm, reseller sağlayıcınla irtibata geç o özelliğini açsın resellerin . açmazsa pm den vereceğim ns lere yönlendirsen birde ben kendi sunucumda denesem bakalım calısacakmı not: pazar günleri piknikteyim hafta içi bakarım |
| ||||
| Arkadaşlar bu konuyu çözebilecek Sunucu sahibi yada konu hakkında bilgisi olan bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımcı olurmusunuz. |
| ||||
| tek o domainde olmuyosa demk ki bence php.ini ya da .htaccess leri kurcalanmış olabilir.ya da o hesap için bazı kısıtlamalar yaptı ayarlayan tabi onu da hesabı açan bilir. |
| |||
| Adresi bana da gonderir misiniz? bir bakayım. |
| ||||
| sorunu çözebilecek kimse yok sanırım yardımcı olmaya çalışan bi kaç arkşadaşa çok teşekkür ederim (sorun devam etmekte) artık çözmeye çalışmıyorum |
| ||||
| Merhaba, Sitenin etc dosyaları bozuk gibi görünüyor, bu sorunu çözebilmenin tek bir yolu var oda incelenmesi eğer sizin için bir problem teşkil etmiyorsa bu forum üzerinde bana PM atarak alt kısımdaki bilgileri sunmanız durumunda ufak bir inceleme yapabilir ve sorunu çözmenizde yardımcı olabilirim veya çözebilirim. - site adresi - reseller kullanıcı adınız - reseller şifreniz Yukardaki bilgileri PM atatabilirseniz sorunu sizin için inceleyeceğim.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
| ||||
| bilmiyorum neresi bozuk okadar kişi baktı hiçbiri çözemedi sorun nerde bende bilmiyorum site dosyaları Html ancak dosyalar heryerde çalışıyor sadece çalışması gerekn domainde çalışmıyor nedense online olduğun bi süre içerisinde görüşelim olurmu msn üzerinden |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |