WHM 2086 » Soru ve Cevaplar

domain ip değişmiyor

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086 » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 21.05.08, 11:48 AM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
Derwish is on a distinguished road
domain ip değişmiyor

Selam arkadaşlar bugün katıldım aranıza ve yaklaşık bir senedir whm kullanıyorum acemi sayılırım acount açmak dışında pek girmiyorum panele şu anda şöyle bir sorun yaşıyoruz. Hosting şirketi server ları taşıdığı için yeni bir ip verdi domainler için ...66değiştir bunları dedi ve değiştirdik ama sonra tekrar ip numarası değişti dedi ...70 oldu yeni açacağım site yi bir önceki ip numarasından açmıştım. ve yeni sitenin ip sini ...66 olarak görüyor halbuki..70olması gerekiyor dolayısıyla hiçbir iş yapamıyorum belki 10 kere terminate edip tekrar create ettim yok ip numarası hala eski numara yardımlarınızı bekliyorum mümkünse anlayabileceğim bir seviyede anlatırsanız sevinirim
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 21.05.08, 12:55 PM
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 1013
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
WHM->Account Functions->Change Site's IP Address bölümünden domaini seçip düzenlemek istediğinizde ipler çıkmıyor mu ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 21.05.08, 01:35 PM
Atari

Alıntı:
Onur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
WHM->Account Functions->Change Site's IP Address bölümünden domaini seçip düzenlemek istediğinizde ipler çıkmıyor mu ?
bendeki panelde account functions da Change Site's IP Address diye bir bölüm yok onu dns bölümünden ayarlıyorum adresi
  #4 (permalink)  
Alt 21.05.08, 02:31 PM
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 1013
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
Reseller kullanıyorsunuz sanırım.Edit DNS Zone bölümü açıksa oradan manuel olarak ip değişimi yapmayı denediniz mi ?
  #5 (permalink)  
Alt 21.05.08, 03:18 PM
Atari

Alıntı:
Onur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Reseller kullanıyorsunuz sanırım.Edit DNS Zone bölümü açıksa oradan manuel olarak ip değişimi yapmayı denediniz mi ?
edit dns zone da ip ler normal ama account list göster dediğinde eski ipi görüyor anlamadığım noktada burda başlat çalıştır ping -t garantitamin.net dediğinde ipler doğru browser da adres çubuğuna garantitahmin.net yazdığında ftp ye attığım dosyaları göstermiyor tuhaf bir durum hosting şirketide işin içinden çıkamadı

Seçenekler
Stil