| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| domain ip değişmiyor Selam arkadaşlar bugün katıldım aranıza ve yaklaşık bir senedir whm kullanıyorum acemi sayılırım acount açmak dışında pek girmiyorum panele şu anda şöyle bir sorun yaşıyoruz. Hosting şirketi server ları taşıdığı için yeni bir ip verdi domainler için ...66değiştir bunları dedi ve değiştirdik ama sonra tekrar ip numarası değişti dedi ...70 oldu yeni açacağım site yi bir önceki ip numarasından açmıştım. ve yeni sitenin ip sini ...66 olarak görüyor halbuki..70olması gerekiyor dolayısıyla hiçbir iş yapamıyorum belki 10 kere terminate edip tekrar create ettim yok ip numarası hala eski numara yardımlarınızı bekliyorum mümkünse anlayabileceğim bir seviyede anlatırsanız sevinirim |
| ||||
| WHM->Account Functions->Change Site's IP Address bölümünden domaini seçip düzenlemek istediğinizde ipler çıkmıyor mu ? |
| |||
| bendeki panelde account functions da Change Site's IP Address diye bir bölüm yok onu dns bölümünden ayarlıyorum adresi |
| ||||
| Reseller kullanıyorsunuz sanırım.Edit DNS Zone bölümü açıksa oradan manuel olarak ip değişimi yapmayı denediniz mi ? |
| |||
| edit dns zone da ip ler normal ama account list göster dediğinde eski ipi görüyor anlamadığım noktada burda başlat çalıştır ping -t garantitamin.net dediğinde ipler doğru browser da adres çubuğuna garantitahmin.net yazdığında ftp ye attığım dosyaları göstermiyor tuhaf bir durum hosting şirketide işin içinden çıkamadı |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |