| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| peki reseller iken oluyorsa normalde olmuyorsa mantıksız değil mi? Yani sistem olarak garip oluyor. Niye engelliyor bunu. Her neyse yapacak bişey yoksa reseller açacacız mecbur. |
| ||||
| Arkadaşlar iş biraz heyecanlı olacak ama bunu yapabilirsiniz nasıl mı? Şöyle ki... diğer 4 ip adresiniz var ya onlardan örnek veriyorum bir tanesi 11.11.11.53 olsun bunu hemen gidip whm de change basic setting e girip oradaki eski main ip yerine yazıyorsunuz hoopp artık main ip o oluyor cpanel gözünde shared olarak kullanabiliyorsunuz bir deneyin. acelem var ondan detaylı yazamıyorum ![]()
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| tahsin, önce main ip'ye 6 siteyi atıp diğer 4 farklı ip'ye birer birer dağıtıyoruz.Ardından main ip'yi değiştiriyor ve eski main ip'ye ait 6 siteyi tekrar 4 ip'ye atıyoruz. Bu mu anlatmak istediğin. Eğer sistem yiyorsa çok mantıklı ![]() Benim anlamadığım madem sistem açısından bu olabiliyor. Neden cpanel buna izin vermiyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |