| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Datacenter degisimi DNS Hata
Merhaba arkadaslar DC Degisiminde dogal olarak iplerde degisti..domain nslerini yeni ipler ile degistim , nsler normal ama gelelimki hicbir site acilmiyor 1 site aciliyordu oda baska bir sitenin anasayfasi cikiyor..Forumda yakin konular degerlendirerek bir sonuc elde etmeye calsitim ama olmadi sizlerdem ricam bana ip degisimi olunca ne yapmam gerektigini anlatirsaniz sevinirim...panelde hersey normal gorunuyor ama bi yerde bi hata yaptim galiba olmuyor siteler acilmiyor...Bastan bi anlatim yapabilirseniz sevinirim..birde ip adresini yazinca cpanel sayfasi cikiyordu ama o cikmiyor iki ip adresinide yazinca cpanle apache sayfasi cikmasi icin nereden ayar yapmama gerek ....Yardim eden ve etmeyn tum arkadaslara simdşden tesekkurler....
|
|
| ||||
| ||||
| WHM PANEL / Change Multiple Sites' IP Addresses Bu menüden tüm hostları işaretleyerek iplerini yeni ip ile değiştirebilirsiniz. Birde bunu deneyin...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
Bunuda denedim yapmadigim sey kalamdi acaba dedim bilmedigim yermi var ama olmadi ole ilgin bir durumki sabahtan beri ugrasiyorum bende sitelerin yedekelrini alip hesaplari sildim ve tekrar yeni hesap acip yedekelri attim baska bisey aklima gelmedi dc den dolayi isteler kapali kaldi yeni yere alincada bu sorun mecbur musterilere ayip oluyordu cunku bu sekil hllettik cok zahmetli ama yapacak bisey yok ikinci sorunun cvbinia yardimci olabilecek olursa sevinirim iki ip adresini yazinca cpanl sayfasi cikiyordu suan o cikmiyor yeniden o sekle nasil getirebilirim...?
|
|
| ||||
| ||||
|
sanırım sizde nixcon zedesiniz. makinanızı taşıdığınız dc de destek vermiyorlar mı. ssh dan root girişi yapıp dns lerinizi ve iplerinizi kontrol edin. nano /etc/ips burdan size verilen yeni iplerin girilip girilmediğini kontrol edin. daha sonra etc /var/named burdan named ayarlarını kontrol edin. whm den nameserver ips kısmından nslerinizi kontrol edin. show ip address usage kısmından ip adreslerinizin eklenip eklenmediğini kontrol edin. ve dc nizin management desteği varsa muhakkak onlarla beraber halledin. umarım faydalı olur.
__________________ http://www.marmaradizayn.net - YS-(1012) |
|
| ||||
| ||||
|
Evet Aynen ole nixcon zedeyim aynen ole onun ustunede sistemnet kesintilerden dolayi yeni dc gecmistim.. ![]() herey normal ilk ip yazinca kendi siteme baglaniyor hesaplari silmeden once baska msuterinin sitesine baglaniyordu simdi benim kendi siteme baglaniyor ikinci ip yazincada http://lnx.Domainim.com/domainnotknown.html adresine yonşeniyor Not Found sayfasi cikiyor birturlu cpanel sayfalarini getiremedim.. Son Düzenleme: savaskursun; Tarih / Saat: 25.05.08 12:37. |
|
| ||||
| ||||
| dns function kısmından düzelmeyen hesabın ayarlarını delete a dns zone kısmından silin daha sonra add a dns zone kısmına girin. ekranın yukarısında ip yazan yere serverınızın ipsini girin yan tarafınada domainadını yazın. Add zone diyerek tekrar eklemeye çalışın.
__________________ http://www.marmaradizayn.net - YS-(1012) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |