| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Lisans serverine bağlanamıyorum
Merhaba, Lisans serverine bağlanamıyorum. /etc/init.d/iptables stop komutu ile iptableside kapattım. açık olan bir firewall mı var acaba. ? /usr/local/cpanel/logs/license_log çıktısı aşağıda Mon Jun 2 17:58:41 2008: License Update Request Mon Jun 2 17:58:41 2008: The connection to license server was terminated midstream. port=80 Mon Jun 2 17:58:41 2008: The connection to license server was terminated midstream. port=2089 Mon Jun 2 17:58:51 2008: The connection to license server was terminated midstream. port=110 Mon Jun 2 17:59:02 2008: The connection to license server was terminated midstream. port=143 Mon Jun 2 17:59:13 2008: The connection to license server was terminated midstream. port=25 Mon Jun 2 17:59:23 2008: The connection to license server was terminated midstream. port=23 Mon Jun 2 17:59:35 2008: The connection to license server was terminated midstream. port=993 Mon Jun 2 17:59:46 2008: The connection to license server was terminated midstream. port=995 Mon Jun 2 17:59:46 2008: Unable to establish connection. This may indicate a misconfigured firewall hardware device, or faulty hardware. Mon Jun 2 18:30:42 2008: License Update Request |
|
| ||||
| ||||
|
apf csf ve benzeri firewall yüklü mü ? Ssh dan yazın service firewall stop service iptables stop
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
apf ve csf yüklü değil. dediğiniz komutlar bir işe yaramadı ![]() [root@hulya ~]# service iptables stop Flushing firewall rules: [ OK ] Setting chains to policy ACCEPT: filter [ OK ] Unloading iptables modules: [ OK ] [root@hulya ~]# service firewall stop firewall: unrecognized service [root@hulya ~]# /usr/local/cpanel/cpkeyclt Updating Internal cPanel Information....................................... ..... ................Unable to establish connection. This may indicate a misconfigure d firewall hardware device, or faulty hardware. Done .Done --- Kendi bilgisayarıma kurdum. Bir ayar yapmam gerekiyor mu acaba ? Lisansımı aldım. |
|
| ||||
| ||||
|
modeminizden 2089 çıkış portunu açın.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |