| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| teşekkurler bunu yaptım bu seferde soyle bir uyarı verdi Moving Packge to /home/cprestore/backup-9.30.2007_14-22-21_denge.tar.gz Extracting tarball....Done Extracting Domain....Done Sorry, the copy failed. Unable to find the cpanel user file. Is the archive missing (cwd: /home/cprestore loaded backup-9.30.2007_14-22-21_denge/cp/denge)? checked 2 files..... |
| ||||
| Aldığınız yedekte problem var.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| yedeği düzgün şekilde tekrar alınız
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Aynı şekilde yüklüyorum Whm den restore dediğimde şu hata karşıma çıkıyor. Alıntı:
|
| ||||
| Alıntı:
![]() |
| ||||
| /etc/passwd yazıp aratınız forumda.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Hocam bence en garanti yöntemi anlatayım, Önce boş bir ftp açıyorsunuz yedekleri oraya indiriyorsunuz.Daha sonra ftp'ye bağlanıp, adı backup-9.30.2007_14-22-21_user.tar.gz olan yedeklerden tarih kısmını siliyorsunuz yedek ismi şu hali alıyor user.tar.gz daha sonra dediğiniz gibi root iseniz yedekleri WinScp ile yedek/cpbackup içinde açtığınız yedekler klasörüne taşıyorsunuz yani yedekleri yedek/cpbackup/yedekler klasörüne taşıyorsunuz.Daha sonra Whmye girip Backup >> Restore Backups bu başlık altına giriyorsunuz orada yedekler klasörü karşınıza çıkıcak o klasöre giriyorsunuz yedekler user şeklinde karşınızda olucak istediğiniz yedeğin üstüne tıklıcaksınız alttaki kutucuklardan Give IP Address (only if recreating) hariç hepsine tic atıcaksınız Start Restore butonuna basıcaksınız ve işlem sonlanana kadar bekliceksiniz ve işlem sonunda yedekleriniz yüklenmiş olucak.Takıldığınız yerleri konu altında sorunuz yine.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri |
| |||
| /etc/passwd dizininden o kullanıcıya ait tüm girdileri sildim.Ayrıca server üzerinde o kullanıcıya ait hiç bir hayıt yok.Tüm apacheyide yeni den başlattım fakat sorun yine aynı :S Sanırım cpanel 11 de bu sorun varmış.Rambilisim senin dediğin yapmaya çalışacağım. Konu Sinan tarafından (02.10.07 Saat 09:00 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |