| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| yedekleri /home klasörü altına taşıyın. daha sonra WHM >> Backup >> Restore a Full Backup/cpmove file kısmına gelin.kullanıcı adını yazın ve yükleyin. yedeklerden bir kaçının tam ismini de buraya yazın lütfen.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| ok yedek sorunu çözdüm sorun isimleri yazarken yaşamışım isimlerin tarih kısımlarını silmiştim silmeden user adlarını yazcağımı öğrendim teşekkürler.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| yedek aldıktan sonra yedeklerin isimleriyle oynamamanız gerekir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Bende yedek yuklemede sorun yasıyorum Main</SPAN> >> Backup >> Restore a Full Backup/cpmove file Yedek yukleme icin kullanıcı adı yazdığımda Restore for denge Searching /home....checked 9 files.....No Restorable archives found! Searching /usr/home....checked 0 files.....No Restorable archives found! Searching /web....checked 0 files.....No Restorable archives found! Searching /home2....checked 0 files.....No Restorable archives found! Searching /home3....checked 0 files.....No Restorable archives found! Searching /root....checked 4 files.....No Restorable archives found! Searching /usr....checked 16 files.....No Restorable archives found! No archives where found for user denge Diyor yardımcı olurmusunuz home klosorunun altı derken public_html dizininemi yoksa icinemi ikisinde denedim olmadı |
| ||||
| hayır ikiside değil, direk /home klasörüne atmanız lazım...
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| yedeklerim şuanda pcsi de ftp ye baglanıyorum Home klosoru yok oraya atıcam ama baglanır baglanmaz pucliC_html dinizi var onun yanınamı |
| ||||
| yedeği yüklemeniz için sunucu sahibi olmanız gerekiyor
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |