| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Whm'de CPU Sınırlama imkanı varmı ? Selamlar. Linux Centos işletim sistemi kullanıyorum. Hostinglerde belli bir CPU sınırlandırması yapabilirmiyim. Nasıl yapabilirim ? |
| |||
| Bildiğim kadarı ile bu türde sınırlandırma yapan firmalar var. Acaba işletim sistemindenmi kaynaklanıyor. Aslında bu iş bana rar proğramından dolayı lazım. Daimi olarak rar kullanmam gerekiyor ama kullandığım anda load aşırı derecede artıyor. Buna bağlı olarakta diğer uygulamalar sistemi zorlamaya başlıyor. Acaba Linux'ta konsoldan kullanılan rar proğramında belli bi limitlendirme yapılabilirmi. |
| |||
| Linux işletim sistemi olduğu için özel yazılımla bu işi çözebilirsiniz.
__________________ halid-can! |
| ||||
| Mod Throttle işini görür. ama cpu sınırlaması yapmıyor anlık trafik ve ziyaretçi kontrolu için birebir. ama host kullanıcılarının sinirini alt üst eder. |
| |||
| Normalde bu tür CPU kısıtlamalarını BLADE, Cluster vs. tarzı sistemlerle Hosting hizmeti veren firmalar hesaplar. Örneğin; 36 işlemcili bir sistemde tek işlemci üzerindeki yüzdelik dilim hesaplanır hosting hizmeti için. Bunu sizin belirlemeniz misal 200 müşteri üzerinde çok küçük bir dilim vermeniz gibidir. Pek uygun düşmez ![]()
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |