| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Merhaba arkadaşlar, Sunucumda 2 adet hdd var. İkiside 120 GB. WHM'de aşağıdaki gibi yazıyor. hda: WDC WD1200JB, ATA DISK drive hdb: WDC WD1200JB, ATA DISK drive hdc: TSSTcorpDVD-ROM, ATAPI CD/DVD-ROM drive İlk HDD dolduğunda 2. HDD'yi nasıl devreye alabilirim? Ya da 2.HDD yi sadece yedekleme için nasıl kullanabilirim? Sanırım 2. HDD formatlanmamış. Yardım ederseniz sevinirim... |
|
| ||||
| ||||
|
2.Hdd'yi yedekleme olarak kullanabilmeniz için öncelikle mount etmeniz gerekir bunun içinde aşağıdaki döküman ı inceleyebilirsiniz. GNU/Linux işletim sistemleri üzerinde aktif diskleri görme, disk aktif ve pasif etme - CMSTURK.NET İYS (CMS) Forumları
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Rambillisim 2 nci diski ana disk olarak göstermemiz mümkünmü ?
|
|
| |||
| |||
|
Ana Disk derken Hostinglerin Oradamı Açılmasını İstiyorsunuz ?
|
|
| |||
| |||
|
evet hostinglerin orda açilmasini istiyorum diger disk kin ama raid destegi yok |
|
| |||
| |||
|
İkinci Diski home2 olarak mount edin. Whm Ayarlarındanda Hosting Hesaplarının açılıcağı yeri home2 olarak seçin. Yeni Hesaplar home2 klasorunden oluşturulacaktır. Saygılarımızla Maxiserver İnternet Hizmetleri Maxiserver.Net İnternet Hizmetleri Linux Hosting Reseller Paketleri - Web Hosting Kiralık Sunucu Radyo Hosting Dedicated Server Almanya |
|
| |||
| |||
|
disk2 olarak mont ettik ama ve sunucuda raid destegi yok onla alakasi varmi ? Ve whm setup danmi ayarlicaz homeyi 2 tane home var orda
|
|
| |||
| |||
|
Raid başka bir olay.Dediğin başka
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |