| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Tüm VPS'i Yedeklemek VPS'deki tüm sitelerin yedeğini tek seferde alabilir miyim yoksa tek tek mi alınır? |
| |||
| Panel cPanel/WHM CentOS... Şimdilik bütün yedekleri alıcam boş bir win vpsim var orada duracak :S WHM to WHM yapamıyorum yani ![]() |
| ||||
| Bu konuda size 2 yol önerebilirim. 1) önce dosyaları harddisk'te 1 klasöre yedekleyip daha sonra win sunucunuza çekmek. 2) direk win sunucunuzdaki FTP server'a bağlanıp komple yedekleri oraya attırmanız. Ben 1. yolu yapardım, diğeri uzun sürebilir aynı network'ta değilse makinalarınız.. * cp -Rf /scripts/pkgacct /usr/bin/yedekle * cd /home Daha sonra tüm hesaplarınız için şu kumutu ayrı ayrı çalıştırın.. * yedekle username /home dizini altında cpmove-username.tar.gz dosya yedeklerini göreceksiniz. İ şlemleri yaparken dikkat etmeniz menfaatiniz icabıdır. Lütfen komutları kendi sorumluluğunuz altında çalıştırınız...
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| * cp -Rf /scripts/pkgacct /usr/bin/yedekle * cd /home burda tam olarak yaptığımız nedir? anlayamadım pek |
| ||||
| İlk satırda cpanel'in hesap yedekleme programını, user bin klasörüne yedekleyip, yedekle komutuyla herhangi bir yerden çalışmasını sağlıyoruz., ikinci satırda /home dizinine geçip kullanıcı hesap klasörlerinin olduğu yere geliyoruz..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Kod: cd /var/lib tar -zcvf veritabaniyedegi.tar.gz mysql Kod: cp veritabaniyedegi.tar.gz /home/hemo/public_html chmod 777 /home/hemo/public_html/veritabaniyedegi.tar.gz ve windows vps ne mas üstü erişim yap mozilladan linki çağır indir. Adiniz.net - The Best Hardcore Resources and Information. This website is for sale! diye Şimdi dosyaları aynı yönetem ile yedekleyelim Kod: cd /home tar -zcvf sitedosyalariyedegi1.tar.gz a* b* c* d* tar -zcvf sitedosyalariyedegi2.tar.gz e* f* g* k* ondan sonra taşıdık hemo2nun sitesine tüm yedekleri Kod: cp sitedosyalariyedegi1.tar.gz /home/hemo/public_html chmod 777 /home/hemo/public_html/sitedosyalariyedegi1.tar.gz bowserden çağır indir sunucna adiniz.net/siteyedegi.tar.gz diye. ![]()
__________________ domain bayiliği |
| ||||
| Evet buda bir çözüm yolu ama unutma ki, parçalar 2gb'dan büyük olmasın default olarak apache 2gb'dan büyük dosyaların downloadına izin vermez.. Ayrıca Netlojik'in yöntemi ile taşırsanız, üzerine bir rsync ile eşitleme yaparsanız ballı börek olur..
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |