| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Fantastico De Luxe WHM Admin merhaba, Plugins bölümün deFantastico De Luxe WHM Admin yazıyor ama tıklayınca boş sayfa çıkıyor. Normal mi ?:confused: |
| |||
| benim resel onun için yani |
| ||||
| evet o yüzden göremiyorsunuz..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| named (9.3.1) failed yardım. Alıntı:
Bendede benzeri problem var ve bende reseller yer aldım fakat bu konularda acemi sayılırım fakat resellere root olarak nasıl erişiliyor yani genel ayarlara explorer a ne şekilde yazmam gerek ben şöyle yazdım http://72.xxx.xx.xx:2086/root dogrumu hoş panel açılıyor ama kullanıcı adı ve şifre ile girsemde root la aynı şeyler geliyor şu anda serverdeki hiç bir sayfaya erişilemiyor Service status kısmında named (9.3.1)faileddurumu mevcud bir türlü çözemedim formunuz da bazı konularda düzeltmek için bazı şeyler yazılmış ama yazdıkları yerler bende mevcud deyil zannederim beni kısıtlamışlar bu hatayı nasıl düzeltirim yani named (9.3.1) failed kırmızı duruyor bunu nasıl düzeltirim ilginize şimdiden teşekkürler. |
| ||||
| Merhaba, Eğer reseller iseniz hiç uğraşmadan sistem yöneticinize / hizmet aldığınız yere ulaşın. Bu tarz işlemlerde reseller paketine sahip kişiler yetkili değildir.. Eğer sunucu yöneticisiyseniz, named ile ilgili olan sorununuzu bildirin, aldığınız hata mesajını komple yazın yardımcı olalım.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |