| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Bu Sorunu bende halledemedim "Turkey" seçtiğimiz zaman yanlış bir zaman dilimi ayarlanıyor. "Etc/GMT-1" bunu seçersen Türkiye deki mevcut zaman dilimini yakalayabiliyorsun. Geçici olarak kullabilirsin. |
| |||
| arkadaşlar bu sorunu çözebilen yokmu? ayrıca ssh üzerinden cron'a 30dk bir saati güncelleme ekleyebilirmiyiz acaba? |
| ||||
| Birde böyle deneyin cp /usr/share/zoneinfo/Turkey /etc/localtime; /usr/bin/rdate -s time.nist.gov; /sbin/hwclock --systohc; clock
__________________ domain bayiliği |
| |||
| bugün bende türkiye locasyonlu bi vps aldım aynı sorun bende var 10 dakikayı 7 dakika olarak sayıyor 3dakika gidiyor |
| |||
| rdate.cpanel.net bu siteden galiba cpanel date desteği |
| ||||
| Aynı sorun bendede war arkadaşlar. Cpanele ticket attım adamlar sadece zamanda sorun war demekle yetindi. Ne yaptımsa bir türlü düzeltemedim saati düzeltemediğim içind cpanele erşim olmuyor lisence file expired diye hata alıyorum ama sunucumun lisansı daha yeni yani lisansla alakalı değil server saati günü değişik ![]() sshtan aldığım ekran bu [root@server ~]# date Tue Jan 29 06:12:22 CET 2008 [root@server ~]# date 0207092108 date: cannot set date: Operation not permitted Thu Feb 7 09:21:00 CET 2008 [root@server ~]# sunucu vps centos yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar.
__________________ My Love Cpanel & WHM |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |