| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Whmde resellere nameserver yapmak iyi günler bu forum'da çok yeniyim, Googleden aratarak buldum kaliteli bir içerik ve faydalı bir site teşekkürler. Konuma dönmek istiyorum Bir arkadaşıma açtığım resellerden, kendi nameserver ns ayarını kullanmak istiyor bunu nasıl başarabilirim ? kendi resellerinde kendi ns ayarlarını nasıl halledebilirim ? Çok teşekkürler şimdiden |
| |||
| Peki bunları yaptıkdan sonra domain kayıt panelinden o ns1.xxx.com'a ip falan atamıyormuyuz ? |
| ||||
| Tabii ki yapıyorsunuz ama biz size WHM kısmını anlatıyoruz ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Çok teşekkür ederim mantık şeklinde anladım. Benim ayrı bir sorunum var onuda başlık çöplüğü olmasın diye burada dile getireyim Benim serverdaki web sitelerine ara ara giremiyorum sayfa görüntülenmiyor. başka bir arkadaşa söylüyorum girebiliyor, diğer bir başka arkadaşa söylüyorum giremiyor. kişiye göre değişiyor %50 si giriyor geri kalan %50 si giriş yapamıyor. Sadece bir siteye değil benim serverda bulunan tüm sitelerde aynı sorun oluyor. Sebebi nedir sizce ? |
| |||
| Sunucudaki sitelerin yarısı açılıyor - yarısı açılmıyor bu başlıkdakiyle aynı sorun'u yaşıyorum siteyi biraz gezdikden sonra bunu bulabildim |
| ||||
| sunucunuzun dns optimized olmadığına eminim. pm olarak atınız sunucu bilgilerinizi.çözelim.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| özel olarak ilgilendiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. |
| |||
| Ya ben domain panelinden ekledim name serverleri whm panelime girdim. WHM >> Reseller Center >> Reseller Modifications die bi yer bulamadım Reseller center die bi yer yok :S off yardım please |
| ||||
| WHM >> Resellers >> Reseller Center >> Reseller Modifications
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |