| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Lütfen yardım reseller server kimden alınmış Lütfen yardım reseller server kimden alınmış. arkadaşlar bir arkadaşım bana bir yereden reseller server aldı ancak bana verdigi kullanıcı adı ve şifre ile detaylı giriş yapamıyorum yeri kimden aldıgını nasıl ögrene bilirim bana yardımcı olurmusunuz arkadaşda 15 gündür kayıp resellerde hata var giriş yapıp düzelte miyorum sadece domain açıp domainleri kontrol edebiliyorum. bana bir akıl verin serveri bir ögrenirsem en azından iletişim kurarım. |
| |||
| Ip Adres Sunucuyu buldum valla allah razı olsun yardımların için buda bana ders olacak bir dahaki sefere kendi işimi kendim görücem buda bizim yeni olmamızda kaynaklanan acemiligimiz ders oldu yok onca insanda madur oldu canım çok sıtkın yardımlarına çok teşekkr edrim dostum. Konu cevlik tarafından (03.08.07 Saat 10:15 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| sorun değil elbette her iş gibi hosting işinede girerken dikkatli olmak lazım. zaten herkes ana karnında öğrenmiyor bu işi ama önemli olan öğrenirken çokta çarpılmamak ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |