| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Resellera farklı ip vermek Açtığım resellera farklı bir ip vermek istiyorum. Ve ona bağlı domainlerde o ip'yi kullansın istiyorum bunu nasıl yapabilirim? |
| |||
| Çok saol hostbank Yeni konu açmadan birşey daha sorayım. Sunucun ne kadar yoğun oldugunu tam olarak nereden anlarım? Server Load0.17 (2 cpus) Memory Used41.2 % Bunlara bakmam yeterlimidir? |
| ||||
| birde ssh'dan top yazarsan sağ üste load avarange var oradan anlık olarak takip edebilirsin sunucu yoğunluğunu.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| sunucu işlemcisine göre değişir. p4 amd lerde 5 i geçmese iyi olur opteron xeonlarda 10 u geçmese iyi olur. opteron HE ve woodcrest clovertown larda 20 yi geçmese iyi olur. tabi load konusunda amdler biraz daha iyidir.Yüksek load değerlerinde dahi bunu hissettirmez. CPU/Memory/MySQL Usage Service Status bu 2 bölümden sunucunuzu kontrol edebilirsiniz. Cpu/Memory bölümümden baktığınızda hangi site hangi işlem ne kadar cpu ve ram yiyor görebilirsiniz. Service Status de ise sunucunuzun cpu load değerini ram kullanımını ve swap değerini görebilirsiniz
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| 4 civarı uygundur. Ama tabii bu demek değildir ki, 4'ü aşarsa sunucu kesilir, ayarlarına göre çalışmaktadır..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |