| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Java Sorunu arkadaşlar layeredden Linux centos işletim sistemli bir sunucum var java nasıl yükleyebiliriz bu makineye ? kurduktan sonra ayrıca programfiles/java/lib içine bi dosya atmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim saygılar.. |
| |||
| hocam tomcati kurdum peki bi dosya var onu programfiles/java/lib içine nasıl atabilirim Konu Fetihcan tarafından (09.08.07 Saat 08:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| WHM'e root olarak girin, Solda cPanel modülü altında "Addon Modules" seçeneği var oraya tıklayın, Install Tomcat vardır..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| hocam tomcati kurdumda bi dosya var onu programfiles/java/lib klasörüne atmam lazım var mı bi yolu bunun hocam |
| ||||
| Hangi dosya acaba o? Bu arada kurduktan sonra Accounts linki altında, "Install Servlets" diye link var onu seçip JSP aktif etmek istediğiniz domain'e servlets kurmanız lazım yoksa jsp çalışmaz. Linux'ta bahsettiğiniz dizin olmadığı için koyma şansınız yok ama belki yazılımın kaynak kodlarında o eklentinin yolu belirtliyorsa linux'a göre değiştirebilirsiniz...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |