| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Hesap AÇiliŞi SÜresİ Whm De Bİr Hesp AÇtim Ama Sİteye GİrdİĞİmde Bulmuyor İndex Fln Attim Hesabin Bellİ Bİr AÇilma Suresİ Mİ Var? |
| ||||
![]() dns ye bu çeki koydum koymamammı gerekır..nezaman açılır acaba account |
| ||||
| Herşeyi default olarak bırakın. http://IP-ADRESI/~USER diye girmeyi deneyin bu şekilde giriyor ama domain'den girmiyorsa sorun nslerin hala yönlenmemiş olmasından veya named'den kaynaklı olabilir.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Alıntı:
http://ip-adresi/~USER olarak yaptım giriyor ama domainden girmiyor tahminen kaç gunde yönlenir... |
| ||||
| Normalde yönlenme süresi 1 saat, tüm dünya üzerindeki veritabanlarına yansıması ise 72 saate kadar sürebilir. Ama ortalama 10 saat içerisinde hala çözümleyemiyorsa, DNS Stuff: DNS tools, DNS hosting tests, WHOIS, traceroute, ping, and other network and domain name tools. adresine gidin, domain adresinizi yazıp araştırın bakalım hangi nsleri çözüyor yada sunucuda problem mi var?
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |