| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| veri tabanı hakkında hakkında merhaba arkadaşlar.. ben yeni kullanmaya başladım whm 2086'yı bir sorunum var.. site açtım. cpanelden veri tabanı oluşturdum.. ancak veritabanına ulaşılamıyor diye hata alıyorum attığım scripten... whm de yapmam gereken bir ayar mı var. yada sorunun kaynağı başka ne olabilir. şimdiden teşekkürler.. |
| |||
| Alıntı: veritabanı oluşturmayı biliyorum zaten.. başka bir hosting şirketinden aldığım cpanelde bu tarz bir problem yoktu.. bundada verilen hata şu WordPress › Hata buraya göre kullandığın kullanıcı adı ve şifre zaten doğru.. ancak yetkilerle alakalı bir problemden mi bahsediyor.. yada whm de yapılması gereken bir ayar mı var.. |
| ||||
| Veritabanı sunucunuzla bağlantı kurabiliyoruz (kullanıcı adı ve parolanız doğru) fakat orguris_ender isimli veritabanını bulamıyoruz. diyor ama bende db'i silip yeniden ekleyin izinleride tanımlayın... :-/
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Merhaba konu biraz eski ama benim acil yardıma ihtiyacım var. Vps aldım whm/cpanel kurulu.Db leri oluşturuyorum ama scriptler veri tabanını bir türlü görmüyor.Sever statusde sorun görünmüyor ama veri tabanına ulaşılamıyor. http://video.fisilti.net/install/install.php http://oyun.fisilti.net Ne yapmam gerekir yada vps yi aldığım yerimi yapacak.Yardım ederseniz sevinirim |
| |||
| arkadaşım veritabanlarını oluşturduktan sonra kullanıcı ile birleştirip izinleri veriyormusun? şu konuları inceleyebilirsin. http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=cpanel+veritaban%C4%B1+olu%C5%9Ftur ma&meta= |
| ||||
| arkadaşım ilk defa db oluşturmuyorum.db ve script ayarlarının hepsini yaptım,sorun serverde. |
| ||||
| Selam /scripts/mysqlup --force yazar mısın. problem çözülecektir büyük ihtimalle
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| söylediğiniz gibi yaptım kurulum falan yaptı. whm den mysql ile bişey yapmam gerekiyormu.Çünkü hala aynı. |
| ||||
| Hayır herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok whm'den. Problem başka yerde olabilir. Daha fazla bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |