| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Merhaba arkadaşlar ben sunucuma cpanel yükledim doğal olarak herşey düzgün çalışıyor ama basic cpanel configuration bölümünden nameserverlerimi yazdım add a entry for this nameserver tıkladığım zaman garip garip hatalar almaktayım kaydetmiyor.cpanel 11 kullanmaktayım yardımcı olursanız çok sevinirim. |
| ||||
| Aynı sorun bendede olmuştu , eklerken çıkan hata aklımda değil o hatayı google'a yaz yabancı bi forumda bi fix var bunun için onu uyguladıkdan sonra düzeliyor. |
| ||||
| siz hata mesajını tam olarak yazın yabancıya gerek yok zaten o yüzden bu forumu açtık ya..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| hatayı aştık ekledik herşey tamam gibi görünüyor ama nedense ping çekmior açmıyor. |
| |||
| dig failed the usability test! Cpanel: nsRoots::getdigutil() called at /usr/local/cpanel/Cpanel/DnsRoots.pm line 287Cpanel: nsRoots::dig(undef, 'com', 'NS', 86400) called at /usr/local/cpanel/Cpanel/DnsRoots.pm line 117Cpanel: nsRoots::fetchnameservers('ns1.soyleremla k.com', 1) called at /usr/local/cpanel/Cpanel/DnsRoots.pm line 61Cpanel: nsRoots::resolvenameserver('ns1.soylereml ak.com') called at whostmgr/bin/whostmgr2.pl line 2900main::getnsip('ns1.soyleremlak.com') called at whostmgr/bin/whostmgr2.pl line 2870 main::addaforns() called at whostmgr/bin/whostmgr2.pl line 711 [an error occurred while processing this directive]Could not find root NS for 'com'. This could mean your server's networking is misconfigured (E.g. /etc/resolv.conf) or DNS is being blocked by a firewall. Your network administrator will need to troubleshoot and resolve this problem. Cannot determine ip for ns1.soyleremlak.com hatamız budur! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |