| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| lisans bi türlü aktCannot Read License File arkadaşlar merhaba, böyle bi site ile karşılaştığım için çok sevindim, ancak forumda sorunla ilgili çözüm bulamadım.Kendimize ait server cpanel girişinde Cannot Read License File hatası veriyor,IP değişikliği yaptık, daha sonra yukardaki hatadan bir türlü kurtulamadık. Eski IP mizdeki lisasın iptali için gerekli işlemleri yaptırdık. verify.cpanel.net ten görebiliyorum.yeni Ip ye lisansımız atanmış. Aşağıdaki işlemleri yapmış olmama rağmen, bu hatadan bir türlü kurtulamadım, önerisi olan varmı? - named.config ve nameserverips dosyalarındaki IP değişikliğini yaptım, - /etc/hosts dosyasındaki eskiyi yeni Ip ile değiştirdim. - httpd.config dosyasında başlangıç virtual host Ip sini yeni Ip ile değiştirdim. sitelerin dns ve host kayıtlarını cpanel ayağa kalktığında değiştiririm dedim. - /usr/local/cpanel/cpkeyclt anlatabildim mi bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim 2 gündür ne siteler nede mailler çalışıyor. yarrdımcı olurmu bilmiyorum ama cpanel 11 ve fedora4 kullanıyorum Konu lobyo tarafından (20.09.07 Saat 02:07 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: yardımcı bilgi |
| ||||
| service cpanel restart yazmayı denedinizmi ?
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| hepsini denedim arkadaşlar /scripts/upcp eski IP 193.192.104.214 yeni IP 212.175.40.110 acaba başka bir config dosyasında düzenlemem yapmam gereken bi yer olabilirmi? |
| ||||
| Alla alla cpanel e sorununu tıcket açmayı denedin mi ?
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| lisansında sorun var. lisans sağlayıcınıza ulaşın ve durumu bildirin.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| /usr/local/cpanel/cpkeyclt bu çözemezmi bende de oldu ilk kurduğumda ozaman bunla çözmüştüm
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
| |||
| o sadece bilgileri yeniliyor yeniden çekiyor yani benim bildiğim basit bir sorun çözümü |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |