| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Merhaba arkadaslar 2 gundur ugrasıyorum ama cozemedim gitti siteniz yeni girdim ayarları defalarca anlatmıssısnız emeğinize sağlık şimdi benim ayarlarım sizin anlattıgınız gibi ancak whois lerde dns reportlarda name server kisminda normal bir siteninki ns1.domainadı.com gozukurken benimkisi ns1.domainadi.com.domainadi.com gibi gorunuyor bunu nasıl duzenleyebilirim ustadlar yardımcı olurmusunuz Konu nucleus tarafından (20.09.07 Saat 11:12 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: acil |
| ||||
| nsleriniz bunlar gözüküyor Name Server: NS13.GREENNETWORKS.NET Name Server: NS14.GREENNETWORKS.NET
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |