| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| |||
| peki niye acılmıyor abibunun sebebini anlayamadım sen bana bosta bir dns adresi ver bende yonlendirmeye calısıyım oda olmassa bende sadece host sirketi olarak kullanayım. |
| |||
| sorun bjksohbeti.com da olabilirmi? |
| ||||
| anlatamadım galiba bjksohbeti.com domaini halen tescil edilmemişki ![]()
__________________ domain bayiliği |
| |||
| sen bi tescil et kendi sitene calısıcak mı bakayım olmassa sen bana guzel bi whm ayarı yaptır hostu bastan kurayım. |
| ||||
| abi parasını yollamadan nasıl tescil edeyim ![]() Tescil etmek domaini satın almak demek. Bak bendeki boşta domainlerden birini sana yönlendireyim. Bir hesap aç sorunsuz çalışacaktır. Senin whm panelinde sorun yok yani. Sorun tamamiyle pc başındakilerde yani sende |
| |||
| yok abi sen kendi sitene yonlendir benim siteye degil |
| ||||
| bu nasıl bir konu böyle. tescil edilmemiş domainle mi uğraşıyorsunuz açılmıyor diye ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |