| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Ftp Problemi Pkaetleri açıp cpanelden ftp hesabı oluşturduğum halde ftp açılmıyor. sunucuya ulaşılmıyor diye mesaj alıyorum. İlk defa sunucum oldu. ama sorunlardan kurtulamıyorum acil yardım lutfen. |
| ||||
| cPanel Verify buraya sununun ana IP'sini yazıp lisansı varmı, deneme lisansımı nedir bi bakar mısın?
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| ftp problemi ana ip girdim ve activ olduğunu ve sunucuyu aldığım yerin isimleri çıktı Sinan ağbi bir ilgilenirmisisn |
| |||
| Sinan abi ftpye şu şekilde bağlandım. ip adresi ile benim sunucu centos var . ftp ye baglanınca publichtml ve public ftp diye klasör var. birde üzerinde kısayol işareti olan www klasörü var sitelerimi nere atacagım. bir yazarsan memnun olurum. birde direk ftp ile niye bağlanamıyorum? hep ip ilemi baglanacagım |
| ||||
| o zaman DNS'leriniz oturmamış veya dns açmamışsınız demektir.. siteleri public_html klasörünün içine atmanız lazım
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |