| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| 2 Domainim Var Benim 2 Domainim Var.. Bu 2 domaininde aynı yere girmesini istiyorum sanırım bu iş parked " Parked Domain " fakat bu işi bir türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkrüler |
| ||||
| Selam, gerçek domaine hesap aç 1 tane. Daha sonra dosyalarını o alana ekle. Sonra o domainin cpanelinden parked domain olarak diğer domain adresini ekle. İkisininde nameserver adresleri aynı sunucuyu çözümlesin. Bu kadar.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| birazda açıklayıcı olabilirsiniz |
| |||
| Eğer park edeceğin hesabın domainine hesap ait bir hesap açtıysan onu terminate et daha sonra whm ye girerek Park a Domain bölümünden domaini seçip istediğin domaini park edebilirsin kolay gelsin.. |
| |||
| a ve b diye iki siten oldugunu farzedelim. bunlardan a domaini icin sunucuya cpanel hesabi acilmis diyelim. a domaini icin olan cpaneldeki park domain bölumunden b domainini ekleyeceksiniz, bu kadar. eklenmiyorsa: - b domaini icin dns ayarlari yapilmamistir, dns leri ayarlamaniz gerekiyor - a domaininin kullandigi paket icin park domain hakki verilmemistir (whm de paket olusturulurken varsayilan park domain secenegi 0 oluyor. elle bu rakam degistirilmemisse ve size de bu paket ile cpanel hesabi acilmissa domain parkedemezsiniz.) paketi guncellemek veya degistirmek sorunu cozer. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |