| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
crontab -e tıklıyorsun ardından açılan editöre en alta bunları ekiyorsun 0 3 * * 0 /sbin/quotacheck -avug |
|
| |||
| |||
|
bu contrab e yi ssh de yazıyorum, altta çıkıyor da editör çıkmıyor yazı alanı geliyor ama kayıt et felan yk ctrl x de işe yaramıyor |
|
| ||||
| ||||
|
aynı sorun bendede vardı hallettim saolun arkadaşlar
__________________ MyBBHost.Net - MyBB Hosting 7/24 Ticket Support %100 MyBB compatible hosting solution. Son Düzenleme: Tickhi; Tarih / Saat: 07.12.07 18:18. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Virtuozzo ile bölünmüş bir vps de bu sorunu nasıl çözebiliriz. |
|
| |||
| |||
| evet virtuozzo ile bölünmüş cevaplarınızı bekliyoruz arkadaşlar |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucu kernelinizi yazar mısınız. Muhtemelen buglu kerneli kullanıyor ana sunucuyu kuran kişi. İkinci bir sebep ise, VPS'i kurarken 2nd level quotas'ı açmamış olması olabilir (Daha çok OpenVZ'de görülen problem)
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
2.6.9-023stab044.4 kernelimiz bu. |
|
| |||
| |||
| Bu bölüm ile ilgili yapılması gerekenlerin tam anlatımı.
Arkadaşlar merhabalar, biliyorsunuz bu quato olayı her yeni kurulun sunucu için geçerli benim bildigim kadarıyla yada benimkilerde bu şekilde. Sizden ricam default olarak kurulan ve kotoları etkin olmayan sunucularda yapılması gerkenleri tek bir makale halinde burdan belirmeniz eğer mümkün ise resimli olarak, çok şey istediğimin farkındayım ama inanın aşırı derece bu konudan müzdarip olan arkadaşlarımız vardır bende onlardan biriyim. Sizler sayesinde bu konuyu tam anlamıyla neticelendirmek isteriz benim gibi aynı fikirde olan arkadaşlarımızda vardır elden ne gelirse bizde bir şeylere yardım ederiz. Çok teşekkürler. Sinan ve fesih biçer kardeşlerimizden bu konuda bir çalışma rica ediyoruz. Saygılar. |
|
| ||||
| ||||
| kernelin 55.x soyisimli kernel'e upgrade edilmesi gerekiyor.. @mandalina, hocam sizinki dedicated server tamamen farklı olaylar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |