| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| merhab arkadaşlar reseller kullanıcıyım whmde kullanıcıların şifresini nasıl görebilirim ![]() |
| |||
| Kullandigin Web sistemine bagli ! Cunku Mysql den Md5 alip Sifresini Cöze bilirsin ama tabi her sifre bazen tutmuyor, BU Md5´leri kirma sitesi var oralardan bulabilirsin. Ben cok yapdigim icin iyi biliyorum . Tabi Kötü niyetle degil ! Fazla Bilgi vermem de dogru olmaz cunku Üyelerin kendine ayit oldugu bir bilgiyi yani gizli birseyi Cözmek dogru olmaz ! Allaha Emanet olun |
| ||||
| Alıntı:
Öyle bişey imkansız
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
| |||
| arkadaşlar beni lamer mi sandınız hacker mı yanlış anladınız ben sadece şifreyi öğrenip ftpye girecem bir değişiklik yapmam lazım fazla detaya girmiyorum şifresininde değişmesini istemiyorum olay bu ![]() |
| |||
| bi forum düşünürsek admin şifresi yada üye şifresi Db de kriptolanır.Hadi o bashları bi şekilde kırarsın.Ama cpanel şifreleri nerde barınır nasıl çözülür onu kimse bilmez sanırım.bilenlerinde uğraştığını sanmam bence sen vazgeç bu sevdadan ![]()
__________________ Akbilişim |
| |||
| müşterinin şifresine gormene gerek yok ssh diye birşey var ordan baglanıp adamın sitesine gidip pico nano veya vi ile düzenleyebilirsin veya 2086 dan list accounts'dan sitenin cpanel'ine girip dosya yoneticisinden gerekli düzenlemeleri yapabilirsin yok ben işi bilmiyorum müşterinin bir sitesi var cok begendim onu calmak için ftp şifresi lazım diyorsan olay farklı tabi 8) |
| ||||
| Bu kadar çok gitmeyin adamın üzerine yahu Herkes istediği şeyi öğrenmekte serbest bana kalırsa. Ama kullanım alanı kötü olursa o zaman yaparız gerekeni.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Konuyu anlamadim basda ozaman kusura bakmayin ![]() Ustanin dedigi gibi adamin üstüne fazla gitmeyin biraz da benim konuya bakin Mod Rewrite ile ilgili hehehe.....Saygilar & Selamlat Bayraminiz Mubarek olsun ! ![]() |
| |||
| Alıntı:
bu arkadasa aynen katılıyorum ...List accounts Mantıklı ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |