| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| selam, Arkadaşlar ben usa serverdan tr server a reseller yediğini root girişle wgetle çektim. yedek anadizinde ben bu yedeği herşeyi ile birlikde tr server da nasıl acacağım. yani şifreler filan nasıl aynen geccek. yardımcı olursanız sevinirim. |
| |||
| işte o gerekeni benim yapmam gerekiyor. gerekeni öğrenebilir miyim? |
| ||||
| mesela diyelim 2 site var 1.com 2.com ve bunların 2 nin bulunduğu hostun kullanıcı adı siteler: root olarak girin: cd /home/siteler (1.com için)mv kullaniciadi.tar.gz /home enter (2.com için)mv kullaniciadi.tar.gz /home enter daha sonra whm ye girin ve : Backup-Restore a full backup/cpmove- alltaki büyük kutuda şöyle şeyler olacak file-backup-ay.gün.yıl_kullanıcıadı.tar.gz-taşımak istediğiniz sitenin kullanıcı adını üstteki kutuya yazıp Restore diyorsunuz ve bekliyorsunuz işlem bitince site taşınmıştır
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
| ||||
| Alıntı:
Sonra whm'ye root olarak giriş yapıyoruz ve Backup altında yer alan Restore a Full Backup/cpmove file tıklıyoruz.Orada yedekleri sıralayacaktır kullanıcı adı yazıp restore diyoruz.Tamamen açılana kadar bekliyoruz ve bitince yine aynı yerden diğer kullanıcıları açıyoruz.Tek tek hepsini açıyoruz. Hostların bağlı olduğu resel,paket ve şifreler aynen aktarılır. Eğer takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırız. |
| |||
| Tek tek hepsini açıyoruz. demekle ne demek istedin. yedeği açtım dediğin gibi ama yeni hesap filan oluşmadı. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |