| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| SLM arkadaşlar nobody sorunu slm arkadaşlar serverde cpu epeyce yukseliyor ssh dan top komutuyla ne kastiğini bakmak istedğiimde nobody diye birşeyin kastiğini gösteriyor bu nedir acaba yardimci olabilirmisiniz Konu saltanat tarafından (27.10.07 Saat 01:33 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Nasil yapabilirim hocam bu derlemeyi bilgilendirebilirmisiniz. |
| ||||
| bende derlemedim nedir tehlikeleri öğrenebilirmiyiz? |
| ||||
| suExec olarak derlenmemiş php'lerin çalışırken GUID'leri olmaz. Nobody olarak çalışır ve sunucunuza phpshell atan olursa, tüm harddiski kolayca gezinir safe mod ve diğer güvenlik etmenleri etki etmez.. Forumda suExec nasıl derlenir olması lazım eminim.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Çok fazla read oldugu gözüküyor. saldırı olma olasılıgı yüksek |
| |||
| dostum değilçünkü reboot atiyorummakinaya nobodoy falan kalmiyor duşuyor cpu falan hiç birşey kalmiyor gunde bir kere falan çikiyor böle neden yapar anlamadim |
| |||
| Serverda perl ile çalışan site var mı ? |
| |||
| yok çalişansite perl ile |
| |||
| Aklıma Başka birşey gelmedi şuaşamada. Suexec ile derleme yaparsan daha net görebiliriz sorunu |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |