| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Whm panel hakkında 2 sorunum var ?
1. Önceden eklenmiş olan paketlerin ayarı ile oynamak istiyorum. Sınırsız domain ekleme hakkı vermek istiyorum. 2. Bu paketlerde mail atma (örnek 500 mail spam) gibi sınırları kaldırmak istiyorum. Vps aldım ama hala kullanıcılara mail atamadım bu sorunu nasıl çözecem anlamadım. Whm panelde Exim Configuration Editor diye bir yere girdim spam mail ayarları filan vardı ama ingilizcem olmadıgı için ayarlarla oynamadım. 3. xxx.com domaini için Yeni bir paket nasıl eklerim? |
|
| ||||
| ||||
|
Cevap 1 : WHM panelde sol menüde ~> Packages ~> Edit Packages < bu secenekten paketlerinizi yeniden ayarlayabilirsiniz . Cevap 2 : Kullanıcılara Mail Atmak Için ~> Account Functions ~> Email all Users < bu bölümden mail atabilirsiniz . Cevap 3 : Yeni Bir Paket Eklemek İçin ~> Packages ~> Add Packages < bölümünden yeni paket ekleyebilirsiniz. Anladığım kadarıyla sorunlarınız bu şekilde çözülecektir. Iyi çalışmalar
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
|
| |||
| |||
|
Cevap 1 : WHM panelde sol menüde ~> Packages ~> Edit Packages < bu secenekten paketlerinizi yeniden ayarlayabilirsiniz . Bu kısımda paket yok :S ama şu anda 2 tane paket olması laızm çünkü cpanelden giriyorum paketlere... Cevap 3 : Yeni Bir Paket Eklemek İçin ~> Packages ~> Add Packages < bölümünden yeni paket ekleyebilirsiniz. burdan paketin özellikleri ayarlanıyor sanırım ben domain için paket açmak istiyorum. |
|
| ||||
| ||||
|
O zaman sizin WHM de sorun var Paket açmak için Add Packages kullanılır Paketleri düzenlemek için Edit Packages kullanılır benim bildiğim yada siz sorununuzu tam anlatamadınız.
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |