| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| En baştan whm yönetimi
selam . benim sorularım olacak size . fazla bir bilgim yok bu konularda. örneğin bende siz gibi sunucu alsam ne yapmam gerekiyor . parayı ödediğim zaman bana ne verecekler , WHM den bahsediyorum . ve bana verilenlerle neler yapabilirim . ondan sonra neler kurmam gerekli , neyi kesin olarak yapmalıyım . siteyi gezdim biraz mesela demişssiniz komut mkdir /root/rvadmin cd /root/rvadmin wget http://download.rvglobalsoft.com/dow...rvauto.tar.bz2 bunzip2 -d rvauto.tar.bz2 tar -xvf rvauto.tar perl /root/rvadmin/auto_rvskin.pl -p="123456" felan yazmışssınız bunları nerede yapıcazki ? cmd ye giriptemi yazcaz , ssh diye birşey yazıor Oney :d her pc de oluyormu yoksa dışarıdan mı yüklicez . yokmu böyle 0 dan kurulum anlatılan video felan . |
|
| |||
| |||
|
Çok güzel bi soru sormuş arkadaş , ben resel kullanıcısıyım ssh nedir bilmiyorum..Komutu nereye girecegiz falan kafama çok takılıyo..Şuan için resel yetiyorda ilerde vps gibi bir ihtimalde ben panele panelinde bana bakmasını istemiyorum açıkçası |
|
| ||||
| ||||
|
komutlar ssh komutlarıdır. SSH a bağlanmak için putty kullanabilirsiniz. O yukarıda verdiğiniz komutlar da rvskin kurulumu içindir. Rvskin WHM için bir eklentidir. --
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| @ayşe yıldız Sen elinin hamuruyla hiç bulaşma bu işlere bence |
|
| |||
| |||
|
hmm ![]() ben öğrenim amaçlı arkadaşınkinden yapıom . 2-3 komut öğrendim mesela cd home yazınca permisson denied yazıor niye ? |
|
| ||||
| ||||
|
home dizinine çıkmak için root yetkiniz olmalıdır. root olmadığınız için sizin o dizine girişiniz yasak diyor. root sunucu sahibi demektir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
şimide kızlar linuxxa el attı yandık biz hasan yandık bovulumuzu toplarım gitmenin vakti geldi bence |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
| yani eşyalarımız alıp gitmek lazım demek istetim ![]() hale baksana tuce hosting bu hosting ne olcak böyle piyasanın hali: |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |