| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Merhabalar, awbs lisans aldım, fakat yönetici panelinde işlem yapılmıyor.Çözümü için apachenin curl ve ssl ile güncellenmesi gerekiyormuş. Panel versiyonum: WHM 11.11.0 cPanel 11.15.0-R17853 CENTOS Enterprise 4.5 i686 on standard - WHM X v3.1.0 Tam olarak Apache nasıl güncelleniyor öğrenmek istiyorum. Bu konuda desteğinizi bekliyorum. Teşekkürler... |
| |||
| Teşekkürler, Şansımı deneyeyim... ![]() Edit: Dediğiniz konuya daha öncede bakmıştım, panelimdeki ile aynı değil, ![]() |
| |||
| Alıntı:
Alıntı:
Teşekkürler |
| ||||
| Update Config seçeneğinden stable seçin daha sonra da ssh dan(putty den) /scripts/upcp --force yazın tamamdır. İşlem bitince o makaledekine benzer. Bir sorun olacağını sanmam ama apache 2 kullanıyorsanız belki bir sorun olabilir. Tam emin değilim |
| |||
| Alıntı:
Automatic (RELEASE tree) Automatic (CURRENT tree) Manual Updates Only (STABLE tree) Manual Updates Only (RELEASE tree) Manual Updates Only (CURRENT tree) Manual Updates Only (bleeding EDGE tree) Never Update bunlardan hangini seçeceğim ? |
| ||||
| Automatic (STABLE tree) seçeneğini seçin ssh'dan /scripts/upcp --force yazın işlem sonlanana kadar bekleyin.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| Sorun çözüldü, harika bir şekilde derlendi, teşekkürler. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |