| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| backup sorunum
mrb, küçük bir makine aldım içinde 70 hesap var en büyük hesap ortalama 1 gb civarında. makine özellikleri Processor InformationProcessor #1 Vendor: AuthenticAMDProcessor #1 Name: AMD Sempron(tm) 2800+Processor #1 speed: 1983.014 MHzProcessor #1 cache size: 256 KB Memory InformationMemory: 1488456k/1507264k available (1884k kernel code, 17912k reserved, 760k data, 188k init, 589760k highmem) backup alması için gece 3 e ayarlıyorum makine baştan 8-10 hesabın yedeğini alıp bırakıyor ve o arada kendinden geçiyor. ne önerirsiniz ? hesapların yedeklerini alırken ufak bir hile yapılsa ve yedekler için maximum cpu kullanımı X olsun diye belirtsek cpu yu o kadar zorlayarak yavaş yavaş yedek aldırma şansımız varmı |
|
| ||||
| ||||
|
panelin ? whm ise zaten backup ayarlarında siteleri sıkıştırrarak değilde tek tek dosya olarak yedeklemesini sağla. backup ayarlarından yapılır. |
|
| ||||
| ||||
|
panel whm sıkıştırarak aldırıyordum şimdi tekrar dosya halinde alması için ayarlıyorum umarım sorun olmaz. sağolasın.
|
|
| ||||
| ||||
|
yine aynı 4-5 hesap alıp durmuş |
|
| ||||
| ||||
| SQL Ayrı dosya ayrı aldırmayı deneyin isterseniz. WHM Backup işlemi malesef sistem kaynaklarını tam olarak kullanır önüne geçileceğini sanmıyorum
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |