WHM 2086 » Soru ve Cevaplar

backup sorunum

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086 » Soru ve Cevaplar

Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20.11.07, 09:04
emucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
emucu is on a distinguished road
backup sorunum

mrb,
küçük bir makine aldım içinde 70 hesap var en büyük hesap ortalama 1 gb civarında.

makine özellikleri

Processor InformationProcessor #1 Vendor: AuthenticAMDProcessor #1 Name: AMD Sempron(tm) 2800+Processor #1 speed: 1983.014 MHzProcessor #1 cache size: 256 KB
Memory InformationMemory: 1488456k/1507264k available (1884k kernel code, 17912k reserved, 760k data, 188k init, 589760k highmem)

backup alması için gece 3 e ayarlıyorum makine baştan 8-10 hesabın yedeğini alıp bırakıyor ve o arada kendinden geçiyor.

ne önerirsiniz ? hesapların yedeklerini alırken ufak bir hile yapılsa ve yedekler için maximum cpu kullanımı X olsun diye belirtsek cpu yu o kadar zorlayarak yavaş yavaş yedek aldırma şansımız varmı
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 20.11.07, 22:45
Onursal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Onursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond repute
Onursal - MSN üzeri Mesaj gönder
panelin ? whm ise

zaten backup ayarlarında siteleri sıkıştırrarak değilde tek tek dosya olarak yedeklemesini sağla. backup ayarlarından yapılır.
Alt 21.11.07, 07:41
Sempron

panel whm sıkıştırarak aldırıyordum şimdi tekrar dosya halinde alması için ayarlıyorum umarım sorun olmaz. sağolasın.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 22.11.07, 09:41
Sempron

yine aynı 4-5 hesap alıp durmuş
Alt 22.11.07, 10:33
Tahsin ALTAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 43
Tahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond repute
SQL Ayrı dosya ayrı aldırmayı deneyin isterseniz. WHM Backup işlemi malesef sistem kaynaklarını tam olarak kullanır önüne geçileceğini sanmıyorum
Alt 23.11.07, 07:24
Sempron

Select Specific Users kısmından bazı hesapları iptal ettim ve onları görmeden yedek aldırdım sorunsuz aldı bilgiler için teşekkürler.

Seçenekler
Stil