| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| resellarlara cpu limiti koyma merhabalr resellarlarıma cpu limiti koyucam whmde böyle bir özellik varmı yani cpu aşıldımı kullanmı direk suspended atan bir özellik şimdiden tşk ederim... |
| ||||
| Böyle bir özellik varsayılan olarak yok. |
| |||
| İşletim Sistemine Göre Limitleyebiliyorsunuz. Kullanmış olduğunuz işletim sistemine göre bazı kısıtlamalar yapabilirsiniz. Genel olarak whm içerisinde bu şekilde bir fonksiyon yoktur. Ben çok araştırdım ama bulamadım. Cpanel ticket yazdım bunla ilgili bazı fonksiyonları kısıtlayabileceğimizden bahsettiler. Genel olarak cpu gibi donanımsal kısıtlamalar yapmak istiyorsanız sunucunun sanal sunuculara bölünmesi gerekmekte olduğunu belirttiler. |
| |||
| hocam bu tweak settingsden koyulabiliyormu bi bölüm var tüm servera konuluyor galiba |
| ||||
| MySQL sorgu kisitlamasi hiti yuksek bir site icin CPU kullanimini nasil aza indirebilir?
__________________ █ ANREhosting Internet Servisleri █ Hareketin bir parcasi olun! █ Shared • Reseller • Managed VPS • ShoutCast █ www.anrehosting.com |
| ||||
| Alıntı:
![]()
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| Merhaba, Dikkat ederseniz mesajı yazan arkadaş optimizasyondan bahsetmiyor. Bunun yerine kullanıcıların sistem kaynaklarını kullanımını limitlemeyi soruyor. Bahsettiğim olayla mySQL-time 'a certain limits koyabilirsiniz. Eğer olay optimizasyon olsaydı tabii ki bunu yapmanızı tavsiye etmezdim.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Ba$liga bakinca optimizasyon icin tavsiye ettiniz sandim
__________________ █ ANREhosting Internet Servisleri █ Hareketin bir parcasi olun! █ Shared • Reseller • Managed VPS • ShoutCast █ www.anrehosting.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |