| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Merhaba arkadaşlar, WHMCS alacağım sizce nerden almalıyım? WHMCS Türkiye den mi alsam güvenilirmidir? Şimdiden teşekkür ederim. Konu LikeLy tarafından (05.04.08 Saat 12:19 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Resmi türkiye partneriyiz demiş, sorun kanıtı varsa ondan alın, arada bir türkte para kazansın, hemde anlaşmanız kolay olur.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri |
| ||||
| whmcsturkiye.com ile çalışan ben bir çok site gördüm.benim zannımca ordan alman senin yararına olacaktır ![]() |
| |||
| Hosting, Linux Hosting, Windows Hosting, Bayi Hosting, Alan Adı, Kiralık Sunucu, Web Tasarım olarak zaten bu bayiliği aldılar. Müşterilerinede whmcsturkiye.com olarak destek sitesini aktif ettiler. Ayrıca ben de dahil bir çok kişi burdan aldığımız lisansları kullanıyoruz. |
| ||||
| awbs bırakıp bende geçmeyi düşünüyorum.Awbs çok karışık geliyor müşterilere.Ticket açmayı ögretemedik:p |
| ||||
| Bende alacağım whmcsturkiye.com dan whmcs gerçekten çok güzel tek seferlik ücretli olanı var ondan almayı düşünüyorum.
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |