| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| WHMCS Mobile Edition yüklenmesi Arkadaşlar bu WHMCS Mobile Edition yüklenmesini anlatırmısınız aldık koyamadık kullanıcı adını veya msql e nerden nasıl baglanıyor bilen varmı acaba |
| ||||
| mobile diye bir klasör var onu ana dizine gönder.
__________________ WHMCS Destek |
| |||
| tamam gonderiyorum site acılıyor fakat kullanıcı adını kabul etmıyor bır turlu. cevabın ıcınde tesekkurler |
| ||||
| admin kullanıcı adın ve şifreni giriyorsun??
| |||
| aynı o şekilde yaptım fakat giriş yapmadı sonra sifreyi hatırlat maili gonderdim bu seferde mail gelmedi ve sifre gitti. zor durumdayım suan. admin sifresi degişti fakat bana gelmedi mail. |
| ||||
| iyi de orda admin girişi değil client giriş yapılabilir . yani sadece kullnıcı müşteri girişi.
| |||
| hocam ikisinide denedim olmadı sifre hatırlat diyince admin şifresini sıfırladı ve emaili bana gondermedi. tekrardan kurmak ıstemıyorum cunku bır cok ayarım ve kayıtlarım gıdecek ne yapmam lazım hocam admin şifremi kurtarmak için. |
| ||||
| phpmyadmin bir şifre md5 le ordaki ile değiş.
| |||
| saolasın hocam ama ben sistemi tekrar kurarak sorunu hallettım fakat hala mobile ünitesini kullanamıyorum |
| ||||
| hangi hatayı veriyor?
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |