| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Html Kodları Olmuyor(Yardım) Merhabalar. Arkadaşlar Paketlere açıklama eklemek istedim ama açıklamaların alt alta olmasını istiyorum bir de bazı kısımlarının kalın olmasını. Ama kod koyduğum zaman direk kod olarak çıkır. İşte caps; ![]() Eğer kodları açma yeri felan varsa lütfen bana açık bir şekilde anlatınız. Yeni Whmcs kullanıcısıyım çünkü |
| |||
| hocam awbs kral keske awbs alsaydın . İlginç bir hata. Burda çok uzman yardım eder ![]() |
| |||
| Ustam awbs alcaktı pahalıya geliyor baya ama 2009 da alayı düşünüyorum. Şimdilik whmcs bakalım. İnşallah şu an bekliyorum yardımları ![]() |
| |||
| Arkadaşlar bu kadar mı zor bir şey:S Lütfen yardım edin entegre işlerim kaldı:S |
| ||||
| nerden aldınız siz lisansı? eğer türk bir firma ise yardım eder, böyle bişey ilk kez gördüm ama emreye sormak lazım. |
| ||||
| kodu ne şekilde eklemeye çalışıyorsun. kodları koyabilir misin mümkünse bi bakalım.
__________________ http://www.marmaradizayn.net - YS-(1012) |
| ||||
| Kodları yanlış ekliyorsunuz, front page tarzı bir program yardımıyla tablo açın tablonun içerisine satır satır paket özelliklerinizi ekleyin. Daha sonra tekrar deneyin ?
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
| |||
| Az evvel "<br>-100 MB Alan<br>" diye yaptım olmadı. Bir de "<br />100 MB Alan" yaptım gene olması:S |
| ||||
| Script dosyalarınızı güncellemeyi deneyin Ömer bey.
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr Konu JetTasarim tarafından (10.07.08 Saat 01:08 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |