| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| WHMCS Tasarım ?
Merhaba arkadaşlar.. WHMCS tasarımı yaptırmak istiyoruz. Daha önce WHMCS tasarımı yapmış ve referans gösterebilecek arkadaşlar tercih sebebidir. Toplam tutarın yarısı iş başında, diğer yarısı iş bitimindedir. Ödeme : ING Bank | Akbank | Garanti Cep Bank | Garanti Bütçe ile alakalı sorularınızı P.M yolu ile sorunuz. Serdar ARSLAN. |
|
| |||
| |||
|
Merhaba Expobilisim tavsiye ederim kendisi tasarim yapiyor. msn@expobilisim.com eklersen Yardimci olurlar. Saygilarimla |
|
| |||
| |||
|
İyi güzel fakat sitesinde herhangi bir iletişim uzantısı göremedim. Referanslarını göremedim + siteleri de normal whmcs template'i. Kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın ama fikir sahibi olmak için yeterli değil. Kendisi gelip referanslarını verse daha iyi olur sanırım. Bir de Jettasarım nickli bir arkadaş gördüm ona p.m ile ulaştım. Bir an önce yapmak istiyoruz bu yüzden bu işi yapan ve belirttiğim şartlarda problem yaşatmayacak arkadaşlardan biriyle bir an önce anlaşsak fena olmayacak. |
|
| ||||
| ||||
|
Jettasarım ın çizgileri hoş. Kendisi whmcs teması yapıyor mu bilmiyorum ama hatları çok zarif.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Bir de görüşebilsek, denk gelse..
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
![]() Beyfendi ile telefonda görüştük zaman konusunda sıkıntıları varmış o konuyuda halletmek için kendi aramızda bir kararlaştırıp tekrar kendisine dönüş yapacağız.
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
emre çizgi hat düzgün derken vücut hatlarında mı bahsediyorlar |
|
| |||
| |||
| Expo Biliºim İnternet Hizmetleri | Dedicated | VPS | Reseller | Domain | Web Hosting | Radyo Hosting | Web Tasarım | WHMCS Tasarım | AWBS Tasarım ana sayfada 3 tane yol yazıyor ![]() msn@expobilisim.com 0533 363 77 70 WHMCS 'ye entegre de ederiz , sorun değil. |
|
| ||||
| ||||
|
@nbbh referansınız var mı acaba? |
|
| |||
| |||
|
whmcs ve diğer hazır sistemlere en kaliteli şekilde theme hazırlayabiliriz. Örnek 1 www.erciyesbilisim.com Örnek 2 www.axsoy.com AXSOY Bilişim Msn info@axsoy.com |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |