| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
ben şu an hyper-v kullanıyorum. hypervm değil hyper-v. performans olarak bir sorunum yok.
|
|
| |||
| |||
|
Kurulum nasil yapicaz biraz anlatirsaniz.
|
|
| |||
| |||
|
bu garanti edilebilen ram ve maximum çıkılabilecek ram olayı gibi birşey işte openvz , xen olayı openvz açarsanız sistemdeki boş ram'i 512'e kadar kullanabilir.. daha çok vps açıp daha cok para kırabilirsiniz :] xen açarsanız adama garanti 512 ram vermiş olursunuz. ister kullanır ister uykuya yatırır. artık o 512ram sistemden eksilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| Kod: setenforce 0 wget http://download.lxlabs.com/download/hypervm/production/hypervm-install-master.sh sh ./hypervm-install-master.sh --virtualization-type=xen/openvz/NONE Resmi sitesine bakabilirsiniz.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
bu sanal paylaşımı linux kurulu bir makinada gerçekleştirebiliyoruz sanırım? sanal pc ye istediğimiz işletim sistemini kurabiliyormuyuz linux - windows , bu anlattığınız proğramlar vs. ücretlimi? |
|
| ||||
| ||||
|
XEN kurarsanız, VPS'lerinizde alayını çalıştırabilirsiniz. Win/Lin. ancak ana sistem Linux olmak zorunda. Ayrıca XEN windows için FedoraCore8 veya centOS 5.1 gerekiyor ve harddisk, VolGroupblablabla gibi onthefly partitione edilmesi gerekiyor.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Hypervm Kurdum sinan bey bunu linux şimdi nasil panel giricez peki ?
|
|
| |||
| |||
|
merhaba caner bey ben hypervm yi yeni kullanmaya başladım.size sorun şu hypervm ye cpanel nasıl kurarım.otomatik olarak lxadmin yönetim paneli geliyor bunu nasıl kaldırabilirim.
|
|
| |||
| |||
|
Ana makina linux. HyperVM kullanılacak. Hem Lin hem de win vps satışları yapmak için ne yapılması gerektiğini kısaca ve sade olarak tekrar özetler misiniz. Lin kurulumları basit de vps e win kurma olayını merak ediyorum. HyperVM template leri içinde windows görmedim gibi hatırlıyorum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |